Main Navigation

Main Content

Nieuws

 • Nieuwe compacte hulpkracht voor het nationaal park "Plitvicemeren" in Kroatië

  Een WL32 met zes aanbouwdelen voor gebruik in de winter en zomer geleverd: de exploitanten verheugen zich op gemakkelijker en efficiënter werken met de alleskunner en veelzijdige aanbouwdelen.

 • New generation: The wheel loaders WL60 and WL70

  The two largest wheel loader models WL60 and WL70 with an operating weight of six or seven tons are now available with new engines and additional options. They thus meet the current exhaust emission standards, offer customers even more comfort for efficient and fatigue-free work and increase productivity.

 • Accutrilstampers van Wacker Neuson gaan langer door

  De gebruiksduur van accutrilstampers AS50e en AS30e van Wacker Neuson werd met 50 procent verhoogd. De gebruikte accucellen zijn in lijn met de laatste stand van de techniek. Wat het gebruik van de trilstampers betreft, verandert er echter niets: Klanten kunnen op elk moment op de nieuwe accu overstappen en zoals gewoonlijk met hun trilstrampers AS30e en AS50e werken.

 • iF Design Award voor de trilnaalden van Wacker Neuson

  Wacker Neuson staat bekend voor de unieke productontwerpen. De trilnaalden uit de IEC-serie van Wacker Neuson zijn bekroond met de gerenommeerde iF Design Award. De trilnaalden met geïntegreerde omvormer combineren kracht, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid met een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.

 • De grote onder de kleine: de minigraafmachine ET16

  De nieuwe rupsgraafmachine ET16 van Wacker Neuson is ideaal voor graafwerkzaamheden in de kleinste ruimten, en biedt de gebruiker een royaal bemeten cabine voor de beste werkomstandigheden.

 • Veelzijdige transporthulp bij de dagelijkse zware omstandigheden op de bouw

  Grond, zand of planten: wielladers zijn onvervangbare transporthulpen. Met de nieuwe WL28 bewijst Wacker Neuson weer dat een compacte constructie, hoge belastbaarheid en een hoge mate aan flexibiliteit zonder problemen kunnen worden verenigd in één machine.

 • Wacker Neuson plans to open new factory in China

  The Wacker Neuson Group is planning to open a new plant near Shanghai in China. Initially compact excavators will be produced for the local market, further products will follow. It is planned that the first compact excavator should roll off the production line at the beginning of 2018.

 • Het Wacker Neuson-concern op de Bauma 2016

  De Wacker Neuson Group presenteerde tijdens de Bauma 2016 een spannende beleveniswereld met producten, diensten en breedschalige oplossingen.

 • Construction of new building gets underway in Reichertshofen

  In April, work will begin on the expansion of Wacker Neuson’s light equipment production site in Reichertshofen. The company will be investing around EUR 10 million in a new R&D center for light equipment between now and the start of 2017.

 • zero emission: Geen emissie, volledig vermogen

  De zero emission-serie van Wacker Neuson met de groene "e". De emissievrije productinnovaties van Wacker Neuson staan voor uitzonderlijke bescherming van de bediener en het milieu, zonder aan vermogen in te boeten. De zero emission-serie bevat twee accustampers, de dual power-graafmachine, een elektrische wiellader en een elektrisch aangedreven rupsdumper. Met deze serie gaat Wacker Neuson nog een stap verder richting toekomst en biedt daarbij klanten de mogelijkheid hun werkzaamheden volledig emissievrij uit te voeren.