Main Navigation
Main Content

Promotions

 • Leasen was nog nooit zo gunstig!

  Wij bieden u onze twee meest veelzijdige machines uit ons compact equipment gamma aan voor een uiterst gunstig leasebedrag per maand. Met de optionele verzekering erbij voert u uw werkzaamheden vanaf heden zorgeloos uit. Mis deze zomeractie niet en contacteer ons voor een demonstratie en/of bijkomende vragen.

  Uw Wacker Neuson-team: Benelux_verkoop@wackerneuson.com

   

 • De meest veelzijdige machines!

  Ontdek onze meest veelzijdige machines van Wacker Neuson. De kleinste ruimtes hebben voor alles één ding nodig: meer flexibiliteit. Dat is precies wat de Wacker Neuson-wiellader WL25 biedt met zijn drie verschillende bestuurderscabines. De klant kan kiezen uit een cabine, een vaste canopy of een inklapbare canopy. De machine kan op die manier individueel aangepast worden aan het werkproces.

  Met de graafmachine ET18 zet Wacker Neuson een nieuwe standaard in de klasse 1,7 tot 2,4 ton. De combinatie van bewezen elementen en intelligente ontwikkelingsbenaderingen bieden extra's in zowel prestaties als efficiëntie. Geavanceerde kenmerken zoals een grotere cabine en het tweedelige mechanisme van de voorruit verbeteren het comfort van de bestuurder nog meer.

  Contacteer ons voor een demonstratie en/of bijkomende vragen.

  Uw Wacker Neuson-team: Benelux_verkoop@wackerneuson.com