Main Navigation
Main Content

Expertise

Als fabrikant beschikken wij bij Wacker Neuson over heel veel kennis. Hier geven onze experts inzicht in hun werk. U komt meer te weten over speciale ontwikkelingen, technologieën en innovaties en u krijgt tips over hoe u het gebruik van uw machines en apparaten kunt verbeteren.


Competentiecentrum voor graafmachines

Het succesverhaal van Wacker Neuson’s graafmachines begon in 1981 in Oostenrijk. In de ontwikkelings- en productievestiging in Hörsching bij Linz worden graafmachines en dumpers voor de wereldmarkt geproduceerd.

Klik hier voor meer informatie

Drie vragen over ...

 .... het ontwerp en de ontwikkeling van deelektrische trilstamper met Michael Steffen, hoofd elektrotechniek en elektronica voor bouwmachines bij Wacker Neuson.

Lees het hele interview

Interview met Andreas Gstöttenbauer over…

… de Wacker Neuson-graafmachines. Waardoor deze zich onderscheiden en welke nieuwe innovaties en verdere ontwikkelingen de toekomst in petto heeft.

Lees het hele interview

Interview met Markus Martin over betonoplossingen

De Managing Director van de afdeling betonoplossingen legt uit hoe klanten kunnen profiteren van de expertise van zijn team en de wereldwijde verkoopstructuur van Wacker Neuson bij complexe betonprojecten.

Klik hier voor het interview

Interview met CEO Martin Lehner over innovatie

Martin Lehner vertelt over het belang van innovatie voor het bedrijf en de belangrijkste onderwerpen voor toekomstige productontwikkeling.
Het volledige interview vindt u hier

Innovatie door traditie

Meer dan 80 jaar geleden, vond Hermann Wacker een innovatie uit die tot op de dag van vandaag invloed heeft gehad op bouwplaatsen: de stamper. Zelfs toen was de klant het middelpunt van de ontwikkelingen. En dat is nog steeds niet veranderd. Wacker Neuson ontwikkelt innovatieve producten, die een werkelijke toegevoegde waarde voor klant zijn en die de klantprocessen efficiënter maken.
Klik hier voor meer informatie

Hoe we voor een revolutie hebben gezorgd binnen een hele sector

De eerste elektrische stamper werd in 1930 uitgevonden door Hermann Wacker en heeft geholpen bij de enorme ontwikkeling van een gehele industrie. Vandaag de dag bieden wij de juiste modellen voor elke toepassing aan.
Meer informatie

Interview met Roland Gmainer

Het Hoofd van Corporate Lean Management binnen de Wacker Neuson Group zorgt voor een continue ontwikkeling van een groepsbreed en uniform lean management-systeem voor alle locaties.
Het volledige interview vindt u hier

Drie vragen over ...

Iedereen heeft het over emissievrije toepassingen, een onderwerp dat tevens de producten van Wacker Neuson beïnvloedt. Voor onze klanten hebben wij een oplossing ontwikkeld die door geen andere fabrikant in deze vorm wordt aangeboden - dual power. Waarom wij hebben gekozen voor een externe unit voor de elektro-hydraulische aandrijving, welke andere aspecten belangrijk waren bij de ontwikkelingsfase en hoe verhuurbedrijven baat kunnen hebben bij dual power, komt u
hier met één muisklik te weten

VDS - Vertical Digging System:

de ontwikkeling van een "schuin" idee

Een "schuine" oplossing van Wacker Neuson is het Vertical Digging System VDS, dat nu al 20 jaar lang is getest en zichzelf heeft bewezen.
Meer informatie over VDS

Wielladers en verreikers voor de tuin- en landschapsbouw

»Zeer veel aandacht voor de klant, hoge kwaliteit en duurzame producten –'made in Germany'-kwaliteit – dat zijn belangrijke factoren.«   Martin Schwindt

Klik hier voor meer informatie