Main Navigation
Main Content

Wacker Neuson wereldwijd

Wacker Neuson wordt over de gehele wereld vertegenwoordigd. Meer dan 12.000 verkoop- en servicepartners zorgen voor u en zijn uw lokale contact voor al uw vragen. 

Laten we gaan kijken naar het totaalplaatje. U kunt zien waar u Wacker Neuson kunt vinden - buiten uw eigen regio. De machines van Wacker Neuson worden wereldwijd gebruikt; en de uitdagingen en toepassingen voor de uitrusting zijn net zo divers als al deze landen. 

Lees meer informatie over de landen waar de machines van Wacker Neuson een lange geschiedenis hebben, waar de stampers van Wacker Neuson worden gebruikt als een synoniem voor verdichting en hoe de machines worden gebruikt voor verschillende, land-specifieke toepassingen. Foto's van speciale toepassingen, achtergrondnieuws en interviews geven u een prachtig inzicht in de verschillende regio's over de gehele wereld.


Wacker Neuson-machines worden momenteel gebruikt in de Mexicaanse landbouw voor de agave-oogst.

Wacker Neuson in Latijns-Amerika

Wacker Neuson is al meer dan 40 jaar in Latijns-Amerika vertegenwoordigd met eigen dochterondernemingen: In Brazilië startte het bedrijf in 1975; Chili, Mexico, Colombia en Peru volgden later. Lees meer over de spannende ontwikkelingen in Latijns-Amerika en het groeipotentieel van Wacker Neuson in de regio.

Wacker Neuson in Noord-Amerika

In 1957 begon Wacker Neuson met de productie en marketing van bouwmachines in de Verenigde Staten. Dit was het eerste buitenlandse filiaal van Wacker Neuson.

Wacker Neuson in Duitsland

De roots van Wacker Neuson liggen in Duitsland, waar het bedrijf in 1848 werd opgericht. Tot aan de dag van vandaag laat het over de hele wereld zijn sporen na in de bodemverdichting. Zo'n 85 jaar later wordt Wacker Neuson in Duitsland beschouwd als aanbieder van betrouwbare oplossingen met een breed productassortiment en op maat gesneden diensten.

Wacker Neuson in Frankrijk

2015 is een jubileumjaar voor Wacker Neuson in Frankrijk. De Franse verkooporganisatie is opgericht in 1960. Klanten hier zijn overtuigd van de continuïteit en de kwaliteit van Wacker Neuson.

Wacker Neuson in Zwitserland

In Zwitserland staat het merk Wacker Neuson voor de hoogste kwaliteit, de beste prestaties en de meeste aandacht voor de klant en flexibiliteit.

Wacker Neuson in Rusland

De uitbreiding van de infrastructuur en verschillende andere projecten in de energiesector maken Rusland tot een groeiende markt met veel potentie.

In Namibië

De compacte 5-tons, 50Z3 Sero Tail zwenkgraafmachine wordt gebruikt om te graven voor de infrastructuur, bijvoorbeeld pijplijnen naar een dorp in de woestijn van Namibië.

In Mexico

De machines van Wacker Neuson worden in Mexico gebruikt voor een exotische toepassing. De dumper 1501 wordt gebruikt om agave-planten door de velden te transporteren. Agave-siroop wordt uit het hart van de agave gehaald, tevens "Piña" genoemd, voor het produceren van tequila.

Wacker Neuson in Zuid-Afrika

Wacker Neuson wordt hier al meer dan 30 jaar vertegenwoordigd.

In India

De walsen van Wacker Neuson worden gebruikt voor de verdichting van funderingen voor het huizenproject "Sun City Gloria" in Bangalore, India.

In Chili

Rotsblokken en puin zover het oog reikt. De kiepmachines met cabine van Wacker Neuson zijn thuis hier in Chili. De hoge bodemvrijheid biedt voldoende hoogte om te werken op ruw terrein en, dankzij de cabine wordt de bestuurder beschermd tegen vuil en ander invloeden.

Wacker Neuson in Nederland

Sinds 50 jaar in Nederland - bijna iedereen kent het merk.

In China

Bekend over de hele wereld: De trilnaalden van Wacker Neuson worden in China gebruikt voor betonverdichting. De hoge prestaties zijn gewoon overtuigend en het resultaat is ideaal verdicht beton.

Wacker Neuson op de Filipijnen

Dealer/partner Livan Trade Corporation over meer dan 25 jaar samenwerking.

In Peru

Op dit moment worden vier Wacker Neuson 3503-graafmachines gebruikt voor een mijnbouwbedrijf in Salinas, in het zuiden van Peru. Ze werken op een hoogte van meer dan 4.000 meter in het Andes-gebergte — en doen het daar uitstekend. Ze worden voornamelijk gebruikt bij de productie van borax, een mineraal dat wordt gebruikt voor de productie van glas, cosmeticaproducten en glasvezelmatten en -isolatie.