Main Navigation
Main Content

Nieuws

  • De schoonste trilstampers op de markt zijn afkomstig van Wacker Neuson

    Een lage totale emissie bij het volle vermogen: Wacker Neuson heeft voor iedere eis van de klant het juiste model. Het onderwerp verdichting heeft bij Wacker Neuson een lange geschiedenis, tenslotte is de trilstamper in de jaren dertig door Hermann Wacker uitgevonden. Al de allereerste trilstamper was al een elektrische trilstamper, maar deze werd in de loop der tijd vervangen door modellen met verbrandingsmotoren als gevolg van de behoefte aan een grotere mobiliteit. Er volgden nog vele doorontwikkelingen en innovaties. Op de schoonste trilstampers staat nu, net als vroeger, het Wacker Neuson logo.

  • Betrouwbare transportassistenten met nieuw veiligheids-feature: Wacker Neuson presenteert nieuwe wieldumpers.

    Wieldumpers zijn in vele bouwputten een vervanging voor kleine vrachtwagens of worden ingezet voor het transport van materiaal in erg onbegaanbaar terrein. Wacker Neuson behoort sinds jaren tot de marktleiders in dit segment en heeft met de presentatie van zijn innovatieve dual view veiligheidsconcept op de Bauma de richting aan kunnen geven.

  • Het best op toekomstige uitdagingen voorbereid

    Stipt op tijd voor de Bauma presenteerde Wacker Neuson een heel boeket aan nieuwigheden in het segment graafmachines. De nieuwe modellen werken zeer economisch en tegelijk met meer motorvermogen en scoren daarmee, met het oog op economisch en winstgevend werken, duidelijk.