Main Navigation
Main Content

Tempo is de kwestie - onderdelen zijn de oplossing. Originele reserveonderdelen van Wacker Neuson.

Reactiesnelheid en verantwoordelijkheid.

Onze machines worden door onze klanten vaak in complexe en samenhangende processen toegepast. Uitval en vertragingen kosten dan vaak veel geld. Daarom zetten wij er ons voortdurend voor in bestellingen van reserveonderdelen of reparaties zo snel mogelijk uit te voeren.Ons internationale verkoop- en servicenetwerk biedt de hoogste nabijheid bij de klant en optimale dienstverlening. Wij hebben ons tot doel gesteld onze eigen processen in het voordeel van de klant steeds verder te vereenvoudigen.

Snelheid en kwaliteit.

De snelle leverbaarheid van originele Wacker Neuson-reserveonderdelen is van groot belang voor de gebruiksgereedheid van de machines. Daarom hebben we een perfect logistieksysteem ontwikkeld, om u als klant via onze dochterondernemingen en dealers binnen de kortst mogelijke tijd de benodigde onderdelen te leveren.

Onze opslag en logistiek en de jarenlange levering van reserveonderdelen, ook voor oudere machines, garanderen dat 90 % van de onderdelen vanuit voorraad leverbaar zijn en binnen de korste tijd verzonden kunnen worden. Dankzij de eersteklas kwaliteit van onze originele reserveonderdelen, de kennis en ervaring van onze competente klantendienstmedewerkers en de hoge beschikbaarheid van onderdelen kunnen stilstandtijden tot een minimum worden beperkt.

De voordelen voor u in één overzicht:

  • Aanpassing aan de nieuwste stand van de techniek.
  • Nauwpassend en functioneel.
  • Snelle en betrouwbare levering.
  • Hoge kwaliteit bij lage totale kosten.
  • Hoog servicetempo door een dicht servicenetwerk.
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van onderdelen, ook voor oudere machines.
  • Gegarandeerde kwaliteit door vakkundigheid en het gebruik van uitsluitend originele reserveonderdelen.
  • Garantieaanspraken blijven behouden.

Tijd is kostbaar.

Wanneer een reserveonderdeel nodig is telt iedere minuut. Daarom hebben onze verkooppartners toegang tot een online portaal dat wordt gebruikt voor het bestellen van onderdelen. Dit garandeert een snelle en ongecompliceerde afwikkeling.

Reparatie pakketten

downloaden

Onderhoud pakketten

downloaden

Reserveonderdelen & productdocumentatie

In onze databasetoepassingen voor reserveonderdelen & documentatie vindt u de meest gedetailleerde informatie over uw Wacker Neuson-apparaten.

De toepassing wordt in een nieuw venster geopend en is beschikbaar in vier talen. Selecteer alstublieft de gewenste taal:


Onderdelen en technische documentatie voor Compact Equipment zijn momenteel niet beschikbaar in onze online catalogus.
Neemt u alstublieft contact op met uw Wacker Neuson contactpersoon voor meer informatie.