Main Navigation
Main Content

Op maat gemaakte
trainingsconcepten.

Uitbreiding van knowhow. Praktijkgericht. Competent.

Van technische verbeteringen tot innovatieve technologieën: we passen onze producten voortdurend aan de specifieke vereisten en behoeften van de bouwplaats aan. Het doel van de Wacker Neuson Academy is de overdracht van deze knowhow. Hier trainen wij onze medewerkers en distributeurs en via hen dragen wij onze knowhow over aan onze klanten. Onze medewerkers zijn professioneel getraind om elke klant individueel het ideale advies te geven voor wat betreft producten en diensten.

De Wacker Neuson Academy in één oogopslag:

 • Moderne leerconcepten voor alle vereisten, of het nu om basistraining gaat of professionele specialistische kennis.
 • De trainingssessies worden verzorgd door competente trainers die weten wat belangrijk is op het gebied van theorie en toepassing in de praktijk.
 • Demonstraties en apparatuurtests: Bekijk de Wacker Neuson-machines live aan het werk om een indruk te krijgen,
  bijv. als ondersteuning bij het maken van een aankoopbeslissing.
 • Praktijkgerichte trainingssessies met de nadruk op toepassingsgerichtheid.
 • Een prettig leerklimaat in een modern trainingsgebouw.
 • Kleine leergroepen, zodat de Wacker Neuson-trainers nauwkeurig ondersteuning kunnen bieden.

Hypermoderne trainingsruimtes en een groot industriegebouw voor de praktijktraining met verschillende machines vormen de ideale leeromgeving


Het trainingsaanbod:

Praktijkgerichte trainingssessies:

Tijdens deze sessies dragen we kennis over aan onze collega's en distributeurs over onze producten. Ook presenteren we op gedetailleerde wijze nieuwe producten en technische updates. We doen dit zodat onze klanten altijd profiteren van optimaal getrainde contactpersonen en om ervoor te zorgen dat zij de laatste productinformatie ontvangen.

Servicetrainingssessies:

Op de Academy trainen we zowel ons eigen servicepersoneel als onze distributeurs op het gebied van onderhoud, diagnostiek en reparatie om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen rekenen op professioneel onderhoud en om gerichte en snelle ondersteuning te kunnen bieden als er zich problemen voordoen.

Gunstig gelegen,
de Wacker Neuson Academy:

Reichertshofen ligt op slechts 50 minuten rijden van München en is direct bereikbaar vanaf de A9. Het perceel van de Academy ligt daar naast een Wacker Neuson-fabriek.

 • München: 70 km
 • Luchthaven van München: 50 km
 • Ingolstadt: 15 km
 • Nürnberg: 110 km

De Academy is ook vanuit het centraal station van Ingolstadt binnen slechts
10 minuten te bereiken.