Wacker Neuson Services.

Als u ons nodig hebt, dan staan we voor u klaar. Wij adviseren u niet alleen bij de aankoop van een machine, maar ook daarna. U kunt vertrouwen op onze deskundige en snelle ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en reparatie, beschikbaarheid van reserveonderdelen, maar ook voor financiële oplossingen. Indien gewenst, komen wij ook rechtstreeks naar uw bouwplaats. Ontdek onze uitgebreide diensten voor bouwmachines en bouwmateriaal.

Met ons wijdvertakte verkoop- en servicenetwerk zijn wij altijd in de buurt. 

Klant zit achter een laptop met een verkoopster van Wacker Neuson en krijgt advies over tweedehands bouwmachines en bouwmateriaal.

Financiële oplossingen

Wij richten ons specifiek op uw behoeften. Ongeacht of u voor een nieuw of gebruikt Wacker Neuson-product kiest: bij ons vindt u de juiste financieringsoplossing.

Leer meer 

Een medewerker van Wacker Neuson controleert een trilstamper.

Onderhoud en reparaties

Met onze onderhouds- en reparatiediensten blijven uw machines zo lang mogelijk operationeel. Op al onze servicelocaties beschikken wij over professioneel uitgeruste werkplaatsen met hooggekwalificeerde medewerkers. Deze staan altijd klaar om te helpen, indien nodig direct op locatie.

Leer meer 

Een medewerker van Wacker Neuson staat voor een externe trilmotor en geeft uitleg.

Betonoplossingen

Op het complexe gebied van betonverdichting kunt u volledig vertrouwen op onze betonspecialisten. Wacker Neuson's team van specialisten op het gebied van beton kan u uitgebreid adviseren en ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen voor uw eisen.

Leer meer ​​​​​​​

Een medewerker van Wacker Neuson bedient de telematicasoftware EquipCare.

EquipCare

Met onze Telematic-oplossing EquipCare bent u altijd op de hoogte van de actuele processen op uw bouwplaats. U ontvangt informatie over locaties, het gebruik, de voortgang van de werkzaamheden en nog veel meer direct op uw mobiele telefoon of pc en laptop.

Leet meer

Een medewerker van Wacker Neuson staat voor een Wacker Neuson-servicevoertuig en telefoneert.

WeCare

Met WeCare verwijzen we naar onze all-inclusive, zorgeloze vaste servicekosten. Deze service bundelt de volgende diensten in een praktisch pakket: onderhoud van bouwmachines, originele reserveonderdelen, EquipCare en op verzoek zelfs een garantieverlenging. Meer informatie over de WeCare-servicepakketten.

Leer meer

Een medewerker van Wacker Neuson zit achter een laptop en praat aan de telefoon.

Eersteklas gebruikt 

Hebt u een specifieke machine die slechts af en toe wordt gebruikt? Of hebt u liever een eigen machine in plaats van een huurmachine? Een eersteklas gebruikte bouwmachine is vaak een goed alternatief. 

Bespreek met uw dealer de mogelijkheden op het gebied van een gebruikte Wacker Neuson-machine.

Leer meer

WN_EMEA_image_AS50e_APS1340e_zero_emission_action.jpg

Verlengde garantie op nulemissie-apparatuur

AL 175 jaar vertrouwen onze klanten en partners op de kwaliteit van Wacker Neuson producten. Met trots en zelfverzekerdheid dragen wij dan ook de betrouwbaarheid van onze producten hoog in het vaandel. Daarom bieden we een gratis verlengde garantie. Normaliter ontvangt u de gebruikelijke één tot twee jaar garantie op uw zero emission apparatuur. Dankzij de gratis verlengbare garantie profiteert u nu in totaal 3 jaar van onze borgstelling. Meld u aan door middel van een eenvoudige registratie binnen de eerste 4 weken na aankoop van uw Wacker Neuson product.

meer leren