AP-serie 18 kN

Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving AP1850e - 18 kN

Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving AP1850e - 18 kN: Wendbaar op bodem en asfalt, volledig emissievrij

Met de accuplaten van Wacker Neuson voert de bediener de bodem- en asfaltverdichting volledig emissievrij uit. Daarbij zijn de accuplaten niet alleen bij werkzaamheden in greppels en in de binnenstad een aanwinst, maar ontlasten zij ook de bediener en het milieu op elke bouwplaats. Met een acculooptijd die voldoende is voor een volledige werkdag, ontsluit de AP-serie nieuwe toepassingsgebieden en doet hij qua prestaties niet onder voor zijn conventioneel aangedreven broers. De accu is met enkele handelingen zonder gereedschap te verwisselen en kan zo flexibel in alle andere accu-aangedreven machines van Wacker Neuson worden gebruikt.

Accu aangedreven machines starten met een druk op de knop

Starten met één druk op de knop

 • De accu kan heel eenvoudig en betrouwbaar met één druk op de knop worden gestart, ook bij lage temperaturen of op grote hoogten.
 • Het starten met één druk op de knop is veel comfortabeler dan starten met een kabel.
Elektromotor batterijgevoede plaat AP1840we AP1850we

Onderhoudsvrije elektromotor

 • Onderhoudswerkzaamheden die bij verbrandingsmotoren nodig zijn, komen te vervallen. Er zijn bijvoorbeeld geen problemen met carburateurvervuilingen of minderwaardige olie. Dit vermindert de onderhoudsinspanningen en -kosten gedurende de levensduur van de machine aanzienlijk.
Illustratie ecologie nul emissie

Geen uitlaatgassen

 • De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
 • De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.
Illustratie economische efficiëntie

Lage energiekosten

 • Omdat stroom veel voordeliger is dan brandstof, vallen de bedrijfskosten zeer laag. Dit gaat verder dan de volledige levensduur van de machine en leidt tot hoge besparingen.
Batterijwisselplaat met batterijvoeding AP1840e AP1850e

Afneembare accu

 • De accu kan zonder gereedschap met enkele handelingen worden losgehaald en in een andere machine worden ingezet. Het gebruik van een enkele accu voor meerdere machines op de bouwplaats is daardoor eenvoudig en snel.
 • Op de bouwplaats kunt u snel en eenvoudig een ontladen accu verwisselen met een opgeladen accu.

Meer functies

Afbeelding lage hand-armtrillingen (HAV)

Lage hand-armtrillingen

 • De lage hand-armtrillingswaarde (< 5 m/s²) maken comfortabel werken mogelijk.
 • De machine vraagt zeer weinig van de bediener wat betreft dagelijkse trillingsbelasting. Hij kan de volle 8 uur met de machine werken.
 • Dit vergroot zowel de belastbaarheid van de machine als de productiviteit van uw medewerker.
Batterijgevoede plaat AP1840we studiobeeld lateraal

Directe aandrijving zonder V-riemen

 • De motor is rechtstreeks op de grondplaat gemonteerd en werkt zonder V-riemen. Daarom is er geen onderhoud nodig, waardoor de kosten voor onderhoud en onderdelen gereduceerd worden.
Lithium-ion batterij BP1000 studiobeeld achterzijde

Lange looptijd met één acculading

 • Eén acculading is over het algemeen voldoende voor de gebruikelijke werkzaamheden van een volledige werkdag. Zo hoeft u het werkproces niet te onderbreken om de accu bij te laden of te vervangen met een volle.

Productaanvraag

*Verplichte velden