5 jaar verlengde garantie op alle emissievrije apparatuur

WN_EMEA_image_AS50e_APS1340e_zero_emission_action.jpg

Betrouwbaarheid zit in onze kern. Meld u vandaag nog aan voor ons gratis 5 jaar verlengde garantieprogramma op alle zero emission handgedreven machines!**

 

Meld u aan via het onderstaand formulier voor de verlengde garantie. Vervolgens neemt een van onze collega's zo snel mogelijk contact met u op voor een consult.

Na het verzenden van het formulier controleren we je registratie en nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd er rekening mee dat dit tot 7 werkdagen duren. Door het formulier in te dienen, accepteert de klant de verlengde garantievoorwaarden.

Registreer uw product voor de 5 jaar verlengde garantie

* Verplicht veld

**Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Wacker Neuson zijn van toepassing.

Met het versturen van het formulier accepteert de klant de uitgebreide garantievoorwaarden. 

De uitgebreide garantie wordt aangeboden door Wacker Neuson B.V. en is alleen beschikbaar in Nederland voor producten die worden verkocht door Wacker Neuson B.V. en zijn geregistreerde verkooppartners & dealers.

De garantie dekt alleen materiaal- en/of fabricagefouten.

  • Uitgesloten van garantie zijn: oneigenlijk gebruik, overbelasting van het apparaat of installatie van niet-goedgekeurde accessoires, gebruik van geweld, schade veroorzaakt door invloeden van buitenaf of vreemde voorwerpen zoals zand of stenen.
  • Schade veroorzaakt door het niet naleven van de gebruiksaanwijzing, zoals aansluiting op een ongeschikte netvoeding of spanning of het niet naleven van de installatiehandleiding normale slijtage.
  • Het apparaat moet worden onderhouden door Wacker Neuson B.V.
  • Minstens 1 software-update per jaar van het betreffende apparaat is verplicht voor deelname aan de 5 jaar verlengde garantie.

Na het verzenden van het formulier controleren wij uw registratie en nemen per omgaande contact met u op.

Aanbieding geldt alleen voor geselecteerde producten. De verlengde garantie geldt niet voor de batterijen.

Na het verzenden van het formulier controleren we je registratie en nemen we per omgaande contact met je op. Houd er rekening mee dat dit tot 10 werkdagen kan duren.

Alle rechten voorbehouden.