Elektrische bouwmachines: Onze Zero Emission-oplossingen

In veel bouwsituaties loont het om elektrische bouwmachines en bouwapparaten in te zetten. Bijvoorbeeld als u in de binnenstad moet werken. Wacker Neuson maakt de omschakeling, de "switch", naar e-machines gemakkelijk voor u: ons Zero Emission-portfolio omvat alles van accutrilstampers tot elektrische wielladers. Daarmee maken we nu al een volledig emissievrije bouwplaats mogelijk - zonder te hoeven inleveren op vermogen! Overtuig uzelf van ons Zero Emission-assortiment.

Een klant van Wacker Neuson staat glimlachend met gekruiste armen voor een Wacker Neuson-wieldumper.

Verhuurlocaties

U kunt ook bouwmateriaal en -machines van ons huren. Of het nu om een specifiek project gaat of om uit te vinden of een permanente aankoop de moeite waard is. Een van onze Wacker Neuson-verhuurlocaties bevindt zich vast en zeker bij u in de buurt. 

Zoek een verhuurlocatie

Een medewerker van Wacker Neuson zit aan een bureau en laat een klant iets zien op de tablet.

Financiële oplossingen

Of het nu gaat om kopen, huren of leasen: de producten van Wacker Neuson zijn de moeite waard. We maken graag een aangepaste offerte voor u.

Meer informatie

Wij bieden u een volledig zero emission ecosysteem

Als pionier op het gebied van bouwapparaten met accu's breidt Wacker Neuson zijn portfolio sinds 2013 gestaag uit en houdt het niet op bij de ontwikkeling van bouwapparaten en -machines. Met het zero-emissie aanbod werkt Wacker Neuson eraan om het hele ecosysteem voor u te bedienen: van laadinfrastructuur via diensten, financieringsoplossingen en verschillende gebruiksmodellen tot en met de levenscyclusanalyse van de accu.

Downloads

Brochure Compacte en mobiele graafmachines 6 tot 15 ton

Brochure Verreikers Stapelhoogte tot 6 m

Brochure Wieldumper en Dual View-dumper