Snelle en professionele reparatie en onderhoud van uw bouwmachines en bouwmateriaal.

Moet uw machine snel gerepareerd worden? Heeft uw bouwmachine onderhoud nodig? Dan bent u bij ons precies aan het juiste adres. Wij onderhouden uw bouwmachines en bouwmateriaal regelmatig en staan u in dringende gevallen snel terzijde. In één van onze vele filialen of, indien nodig, direct op locatie op uw bouwplaats.

De voordelen voor u: 

  • Consequent hoge kwaliteit: onze servicetechnici volgen in de Wacker Neuson Academy eersteklas trainingen voor de juiste kwalificaties.
  • Professioneel uitgevoerde speciale werkzaamheden: bespaar op uw eigen technici of speciaal gereedschap voor speciale werkzaamheden.
  • Controle over de kosten: u beslist of de monteur een volledige reparatie dan wel een reparatie gericht op de huidige waarde van de apparatuur moet uitvoeren.
  • Originele reserveonderdelen: uw machine gaat lang mee, aangezien wij uitsluitend originele reserveonderdelen gebruiken.
Een medewerker van Wacker Neuson zit achter een laptop en praat aan de telefoon.

WeCare

Kies één van onze WeCare-pakketten en u hebt altijd een overzicht van de kosten. Met onze Basic- en Basic Plus-pakketten komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U weet precies met welke kosten u te maken krijgt en dat het onderhoud uitgevoerd wordt door experts. 
Tip: als u een Wacker Neuson-product aanschaft met behulp van onze financieringen, dan kunt u ook de maandelijkse servicebijdrage direct en heel handig meefinancieren. 

WN_global_image_service_fleet_02.jpg

Haal- en brengservice

Een telefoontje naar een Wacker Neuson-vestiging bij u in de buurt is voldoende om onze praktische haal- en brengservice het juiste transport van uw machine te laten organiseren. Wij maken uw machine weer in orde in onze vestiging en brengen deze dan direct naar de volgende klus. U kunt de bestemming van het retourtransport kiezen, afhankelijk van uw wensen.

WN_global_image_service_fleet_04.jpg

Mobiele service

Onze mobiele servicemonteurs komen zonder mitsen of maren. Als u een machine niet naar onze werkplaats kunt brengen, dan komt onze servicetechnicus naar u toe. Onze medewerkers hebben alle gereedschappen en reserveonderdelen bij zich die nodig zijn voor een snelle reparatie. Zo leiden zelfs kleine beschadigingen niet tot lange uitvaltijden.

WN_image_AP1850e_action.jpg

Reparatie van elektrische machines

Geen elektricien in uw eigen team? Geen probleem. Wij bieden professioneel onderhoud en reparatie van elektrisch aangedreven apparatuur en machines. Bij Wacker Neuson zijn u en uw medewerkers altijd in goede handen.

WN_EZ28_Pump_Generator_action.jpg

Pompreparaties

Onderhoud en reparatie van pompen vereisen speciale deskundigheid. Wij kunnen uw pompen goed onderhouden en repareren. De voorgeschreven onderwatertests kunt u zelfs bij veel Wacker Neuson-filialen krijgen. Op deze manier zijn uw pompen altijd klaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt.

WN_global_image_service_EZ36_01.jpg

Machinecontroles

Regelmatig uitgevoerde machinecontroles zorgen voor een probleemloze werking van uw Wacker Neuson-product. Dergelijke controles zijn gratis beschikbaar op onze servicelocaties. U hoeft alleen maar het apparaat of de machine mee te nemen. Wij organiseren ook graag het transport met onze haal- en brengservice.

Vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op:

*Verplichte velden